The Soulful Singer

Jesper Westergaard

Rosengade 14 B 2 tv.

6400 Sønderborg

Underholdning til sølvbryllup

På sølvbryllupsdagen markeres 25 år i kærlighedens fortegn, og her må stemningsfuld musik selvfølgelig ikke mangle. Sikkert har I en bestemt sang, som I i sin tid forelskede jer til – en sang, I har grint, danset eller kissemisset til. Og hvad kunne være mere romantisk end at få netop jeres yndlingssang fremført på jeres bryllupsdag af en professionel sanger og guitarist? Et musikalsk indslag på dagen skaber en usammenlignelig stemning og skønne minder om jeres bryllupsdag.

 

Smagfuld sølvbryllups-underholdning

Uanset hvilken romantisk anledning jeg hyres til, så gør jeg en dyd ud af at gøre jeres dag til noget særlig med god musik. Jeg optræder enten som indslag til eller som stemningsfuld baggrundsmusik med sang og spansk guitar. Som indslag spiller jeg et sangønske, som jeg fremfører i en unik og personlig fortolkning. Det kunne for eksempel være som del af en tale, som overraskelse til sølvbryllupsparret eller som morgenmusik på sengen.

 

Hyres jeg derimod som baggrundsmusik, spiller jeg sange fra mit repertoire, som spænder over sange fra de sidste fem årtier plus jazz-standarder, bossa nova og evergreens på spansk guitar og sang. Det er musik, man både kan snakke til, men også lytte til, og som skaber en afslappet, hyggelig og eksklusiv stemning. Musikeksempler kan høres her.

 

Jeg ser frem til at høre om dit arrangement

Du er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud. Jeg kan bookes til arrangementer i hele landet. Prisen afhænger bl.a. af, hvor i landet det er henne, hvad tid på dagen det er, og hvor længe jeg skal spille. For spørgsmål og priser kontakt mig her.