The Soulful Singer

Jesper Westergaard

Rosengade 14 B 2 tv.

6400 Sønderborg

Sanger til bryllup i kirken eller på rådhuset

Musikken til et bryllup fuldender en uforglemmelig dag og indkapsler minder for livet i melodiens univers. Det er ikke uden grund, at vi i Danmark har tradition for at fremføre sange til festlige anledninger. Ønsker du at sprede glæde hos en, du holder af, eller skal I giftes og har en bestemt sang, der betyder noget særligt for jer? Så hyr en professionel sanger til brylluppet og få en uforglemmelig musikalsk oplevelse – i kirken, på rådhuset, eller hvor end I ønsker at sprede lidt musikalsk stjernestøv.

 

Sange til bryllup – minder for livet

Til et bryllup skabes der minder for livet, og med stemningsfuld musik står disse bare endnu mere klart i brudeparrets og gæsternes erindring. Et musikalsk indslag taler til følelserne, og ofte er det netop musikindslaget og den særlige stemning, der opstod, som man tænker tilbage på, når man mindes bryllupsdagen. Af samme årsag er en sang til brudeparret også en fantastisk gave at give, uanset om man er forældre, venner eller ønsker at forkæle den, man elsker, med sangen, man forelskede sig til.

 

En sang til brudeparret fra forældre

Skal jeres søn, datter, svigersøn eller svigerdatter forkæles med en bestemt sang? Ofte er det forældrene til bruden eller gommen, der kontakter mig med et sangønske. Det kunne for eksempel være en sang, der skal spilles i kirken eller på rådhuset, men kunne også være en sang, der understøtter en tale eller som del af et underholdende indslag fra forældrene. I fællesskab aftaler vi, hvordan musikken skal indgå på dagen, så alt går op i en højere enhed og overraskelsen og glæden bliver fuldkommen.  

 

En sang til brudeparret fra venner

Et billede siger som bekendt mere end 1000 ord. Jeg vil vove at påstå, at en sang derimod siger mere end 1000 billeder. Når vi taler musiksmagen, er det som regel venner eller søskende, der kender parret bedst. Derfor er I også oplagte til at overraske parret med et stemningsfuldt og unikt musikalsk indslag. Det at høre sin egen yndlingssang fremført på den store dag sætter prikken på i'et og skaber et helt uforglemmeligt minde, der vil vare ved, mens årene går.

Here’s how it works

Når jeg optræder som musikindslag til bryllupper, foregår det på den måde, at vi har en dialog inden om, hvordan I forestiller jer, at musikken passes ind i ceremonien. Herefter vælger I 1-3 af jeres yndlingssange. Hvis ikke jeg allerede har dem på repertoiret, udarbejder jeg en stemningsfuld version af sangen til netop jeres bryllup. I får med andre ord et musikalsk indslag, der er skræddersyet til jer og som er lige så unik som jeres store dag.

 

Jeg kan bookes i hele landet – til festen, i kirken, på rådhuset eller til receptionen – og jeg ser frem til at gøre jeres bryllup til noget specielt. Prisen på et musikalsk indslag afhænger af, hvor mange sange jeg spiller, og hvor og hvornår arrangementet finder sted. Du er velkommen til at kontakte mig med en forespørgsel angående sange til et bryllup. Så tager vi i fællesskab en snak om dagen, jeres forventninger og prisen. Jeg ser frem til at høre fra dig.


 

Du kan kontakte mig angående sange til bryllup via kontaktsiden her.

 

Musik i Jylland og resten af landet

Jeg har mangeårig erfaring med at spille til alle slags arrangementer samt på restauranter, hoteller og spillesteder i Danmark og i udlandet. Udover at optræde som solist til bryllupper kan jeg bookes som receptionsmusik, til firmafester, til fødselsdage, som morgenmusik til guldbryllup og meget mere. Jeg spiller i Jylland og resten af landet og  ser frem til at høre fra dig vedrørende dit arrangement.