The Soulful Singer

Jesper Westergaard

Rosengade 14 B 2 tv.

6400 Sønderborg

Sanger til begravelse 

Bortgangen af et elsket menneske er ofte forbundet med en stor sorg og mange følelser og tanker, der kan være svære at fatte i ord – musikken formår at udtrykke taknemmeligheden, savnet og de store følelser, der kan være svære at fatte i ord på selve dagen. Når jeg optræder som sanger til en begravelse, fungerer det på den måde, at du/I vælger en sang eller to, som jeg lærer til anledningen og spiller i løbet af begravelsen eller bisættelsen efter aftale med præsten. Det kan for eksempel være som musikalsk baggrund til den sidste farvel, mens kisten bæres ud eller i starten eller slutningen af ceremonien.  

Musikken indkapsler de gode minder

Selvom en begravelse er en sørgelig anledning, så har musikken evnen til at forsone og trøste ikke mindst mindes de mange glade øjeblikke i et levet liv. Ved at vælge en sang, der har betydet noget for den afdøde eller jeres personlige forhold, indkapsler du de gode minder, så det er det positive indtryk, der står stærkest. Det er en god måde at sige en uundgåelig farvel på.  

Forespørgsler vedr. musik til begravelse

En forespørgsel om en optræden som sanger til en begravelse sker som regel med kort varsel. Trækker på mangeårig erfaring i at optræde som solist og musikalsk indslag og trækker på denne, når jeg lærer sangen til anledningen og laver en unik version til dagen. Du er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud på mail eller telefon. Se kontaktoplysninger nedenfor eller via min kontaktside.

Klik her for at høre musikeksempler.