The Soulful Singer

Jesper Westergaard

Rosengade 14 B 2 tv.

6400 Sønderborg

Sange til kobberbryllup

Kobberbrylluppet er den første af de store bryllupsdage og en oplagt mulighed for at fejre livet og kærligheden sammen. Og hvordan kunne man bedre udtrykke den dybtfølte tak eller de store følelser end med god musik? Musikken er som et emotionelt fotografi, der indkapsler øjeblikket og gør dette tilgængeligt for al evighed. Ved at vælge og få fremført jeres fælles kærlighedssang til kobberbrylluppet vil genopfriske gode minder og skabe nye for årene, der kommer.

 

Den perfekte underholdning til kobberbryllup

Det er altid en fornøjelse at spille til en bryllupsdag, og et kobberbryllup er absolut ingen undtagelse. Typisk hyres jeg til at spille et enkelt nummer eller et par stykker som indslag til festen eller festmiddagen, men det kan også være som romantisk morgenmusik, som del af en tale eller et indslag. Sange til kobberbryllup kan gives som “gave” af forældre, venner og familie, fra gom til brud eller omvendt. Musikalsk underholdning til et kobberbryllup skaber den helt rigtige stemning og gør en særlig dag ekstra speciel.

 

Mere end et musikalsk indslag

Jeg har stor erfaring med at optræde som solist til festlige anledninger og vil gøre mit for, at jeres musikindslag blive uforglemmeligt. Hyres jeg som indslag spiller jeg normalt ét musikønske, som aftales i forvejen plus evt. et par numre fra mit repertoire. Skal det være mere end det, kan vi også sagtens finde ud af det.

 

Jeg kan for eksempel hyres som stemningsfuld baggrunds og receptionsmusik. Her spiller jeg typisk mellem 1 og 3 timer, alt efter arrangement. Repertoiret består af en blanding af jazz, bossa nova og evergreens på spansk guitar og sang. Du kan læse mere om at hyre mig til receptioner her. Du er også altid velkommen til at kontakte mig med en uforpligtende forespørgsel. Jeg ser frem til at høre fra dig.

 

Er du interesseret i at høre, hvordan det lyder? Flere musikeksempler kan høres her.