The Soulful Singer

Jesper Westergaard

Rosengade 14 B 2 tv.

6400 Sønderborg

Sange til guldbryllup

En kærlighed, der har holdt i 50 år! Det skal fejres, og god musik må selvfølgelig ikke mangle. I løbet af 50 års ægteskab er der med sikkerhed rigitg mange sange, der har en særlig betydning. Uanset om vi taler morgenmusik, et musikalsk indslag til festen eller stemningsfuld baggrundsmusik til en festlig middag med venner og familie – jeg ser frem til at gøre musikken til guldbrylluppet til en uforglemmelig oplevelse.  

 

Guldbryllup med morgenmusik

Traditionelt er det jo hornmusikken, der skal på programmet om morgenen til et guldbryllup, men hvem siger, at det skal være helt traditionelt? Jeg har mange klassikere fra de sidste 60 år på repertoiret såvel som gamle jazznumre og evergreens fra 1940erne og 50erne. Beatles, Mamas and Papas, Billie Holiday eller Louis Armstrong – der er mange romantiske sange imellem og, hvem ved, måske også lige netop jeres yndlingsnummer. Har jeg det ikke på repertoiret endnu, lærer jeg også gerne nye klassikere til et musikindslag på dagen.

 

Guldbryllupssang til mor og far

 

Hvad kunne være bedre end at forkæle forældrene med en romantisk sang til guldbrylluppet? Måske en sang, I husker fra jeres barndom, eller en sang, som I ved, har en særlig betydning for jeres forældre. Et guldbryllup er en god anledning for at sige tak ved at genhøre de sange, der har en særlig historie i jeres liv. Jeg vækker gerne jeres mor og far med en romantisk klassiker eller spiller et musikalsk indslag i løbet af dagen.

 

Smagfuld receptionsmusik på guldbryllupsdagen

Jeg kan også bookes som smagfuld baggrundsmusik til anledningen. Her spiller jeg en blanding af ældre sange og evergreens samt rolige jazz og bossa nova numre på spansk guitar. Det er musik, man både kan snakke og lytte til. Du/I er velkommen til at kontakte mig med en forespørgsel på sange til jeres eller guldbryllup. Jeg ser frem til at være med til at gøre den store dag til en uforglemmelig oplevelse. Læs mere om receptionsmusik her.

Kontakt mig her for et uforpligtende tilbud.