The Soulful Singer

Jesper Westergaard

Rosengade 14 B 2 tv.

6400 Sønderborg

Professionel sanger og guitarist med base i Sønderborg

 Så længe jeg kan huske, har musikken været det toneangivende element i mit liv. Efter en opvækst i en stor søskendeflok i et hjem med klaver begyndte jeg som 15-årig at spille til privatarrangementer og på værtshuse i Sønderjylland og Flensborg, inden jeg nogle år senere blev optaget på musikkonservatoriet i Århus og fik muligheden for at gøre min hobby til min profession.

Fra elguitar til spansk guitar​

Under min tid på musikkonservatoriet studerede jeg hos nogle af landets bedste musikere, inden jeg bestod min afsluttende koncert med et 12-tal. Efter tiden i Århus flyttede jeg til København, hvor jeg spillede mange koncerter i ind- og udland som sanger og guitarist med forskellige konstellationer, både covers og egne sange. Mens det for nogle år siden primært var elguitaren, der fik spilletid, har det de senere år primært været den spanske guitar, der har været i fokus for mit musikalske virke. Også musikgenrerne har ændret sig lidt i tidens løb. Mens det i min studietid primært var blues og beslægtede stilarter, har jeg de senere år kastet mig over jazz, bossa nova, klassisk guitar og meget mere.   

Stor erfaring som live-musiker

De sidste 10 år har jeg spillet flere hundrede koncerter på restauranter, spillestede, hoteller og til privatarrangementer samt fået airplay og optrådt med mine egne sange på radio i Tyskland, England og Spanien. Efter 8 år i København har jeg nu igen base i Sønderborg, men jeg kan hyres til arrangementer i hele landet. Jeg har et stort repertoire på over 100 numre, der kan tilpasses til netop dit arrangement. Jeg optræder blandt andet til receptioner, firmafester og -events, fødselsdage samt som indslag til guld- eller sølvbryllup. Jeg kan hyres som et stilfuldt musikalsk indslag, som stemningsfuld baggrundsmusik eller til at spille op til dans med vellydende duo, trio eller 4-mands-orkester.  

Jeg ser frem til at være med til at gøre musikken til dit arrangement til en uforglemmelig oplevelse.