The Soulful Singer

Jesper Westergaard

Rosengade 14 B 2 tv.

6400 Sønderborg

Musik til reception

God musik gør forskellen

Skal du bruge smagfuld musik til en reception, som fremføres af en sanger og guitarist med mangeårig erfaring i at spille den passende baggrundsmusik til festlige anledninger? Så er du landet rigtigt her på siden. Jeg kan bookes som indslag eller som den perfekte underlægningsmusik - instrumentalmusik eller med sang på. Begge dele eller blandingen heraf vil give gæsterne til din reception en uforglemmelig og stemningsfuld musikoplevelse. 

Hvad er forskellen på en vellykket og mindre vellykket reception? Der kan være mange forskellige ting, der spiller ind, men musikkens kvalitet har som regel unægteligt en indflydelse på, hvor godt tilpas man føler sig til en reception, og om arrangementet forbliver en oplevelse, som man med glæde tænker tilbage på. Ved at sørge for god musik gør du dit for, at forarbejdet til en vellykket, hyggelig og stemningsfuld reception er opfyldt. 

Receptionsmusik: repertiore

Jeg har mangeårig erfaring med at levere stemningsfuld musik på hoteller og restauranter og har såvel gjort det herhjemme og i udlandet. Om sommeren spiller jeg som regel på hoteller og restauranter på Bornholm, hvor jeg, når aftensolens stråler falder og god vin, mad og kolde fadøl placeres på bordene, underholder med en blanding af jazzstandarder, evergreens og personlige fortolkning af sange fra Beatles, Elton John, Harry Nielsson, Bob Dylan, Neil Young, Marvin Gaye og mange flere.

Eksklusiv musik på spansk guitar  

Skal det være være både afdæmpet og eksklusivt, har jeg også et stort repertoire af instrumentalnumre på spansk guitar. Fokus er på jazzstandarder og latinamerikansk musik såvel som klassiske komponister. Repertoiret tilpasses selvfølgelig til arrangementet og jeres ønsker, og jeg blander gerne instrumental- og sangnumre. Hvis en større besætning ønskes, medtager jeg også gerne op til tre medspillere. 

 

Du er velkommen til at kontakte mig for et tilbud på musik til reception her.

Flere musikeksempler

Som sagt afhænger valget af repertoire af netop dit arrangement. Lad os tage en snak om dine forestillinger og ønsker og finde den perfekte musik til din reception. Ønsker du at danne dig et indtryk af, hvordan det lyder, når jeg synger klassikere og evergreens som indslag eller til en reception, så er du velkommen til at lytte her.

 

Jeg ser frem til at gøre musikken til din reception til en uforglemmelig musikalsk oplevelse. 

Musikken til din reception

Hvad skal musikken til en reception kunne, og hvad er vigtigt at huske, når du vælger musikken? God musik tilføjer et ekstra lag til ethvert arrangement, og en reception er ingen undtagelse. Det er dog vigtigt at vælge den rigtige musik - musik, der passer ind. Når du beslutter dig for den rigtige musik til en reception, er det vigtigt, at du har dannet dig et indtryk af kunstneren, du booker. Derefter er det vigtigt, at der er en god kommunikation omkring musikken til dit arrangement. Slutteligt er det vigtigt, at musikken og musikeren til din reception også rent visuelt passer til eventet.

 

Hos The Soulful Singer kan du være sikker på, at du får god musik, der passer til din reception - visuelt og stilmæssigt.