The Soulful Singer

Jesper Westergaard

Rosengade 14 B 2 tv.

6400 Sønderborg

MUSIK TIL FIRMAFEST

En firmafest er en festlig anledning, hvor kollegaer mødes til en hyggelig eftermiddag, aften eller til at feste igennem til den lyse morgen. Som til enhver anden lejlighed er god musik alfa og omega for at den gode stemning opstår og hyggelige stunder kan tilbringes sammen. Er du på udkig efter musik til en firmafest, årets julefrokost i firmaet eller blot en hyggelig fredagsbar eller reception? Så er du velkommen til at tage kontakt til mig.  

Stilfuld musik til firmaevents, fredagsbar eller reception

Jeg har mangeårig erfaring med at spille god musik til alle slags arrangementer. Til sammenligning med for eksempel et bryllup skal musikken til en firmafest ofte være knap så højtidelig, alt efter arrangement selvfølgelig. Jeg kan såvel bookes til fine receptioner i firmaet, som baggrundsmusik til festen, hvor den fine cocktailkjole tages på og også til de mere uhøjtidelige anledninger, hvor der bare ønskes god og stemningsfuld musik. 

Repertoiret til en firmafest

Som altid, når man booker The Soulful Singer, vil også repertoiret til firmafester, -events og -receptioner byde på smagfulde versioner af evergreens samt soulede og jazzede numre - altid med stor indlevelse og et personligt touch. Har du særlige ønsker til musikken til en firmafest eller et event, så finder vi det rette repertoire i fælleskab.

 

Ønsker du at høre, hvordan det lyder, når jeg spiller, så er du velkommen til at tage et lyt her.

Som musikalsk indslag eller baggrundsmusik

Alt efter arrangement kan jeg bookes som indslag, til at spille baggrundsmusik af op til et par timers varighed eller til at spille op til dans med 4-mand-stort velspillende orkester. Musikerne, jeg tager med mig, er professionelle musikere med mangeårig erfaring på den danske musikscene i diverse konstellationer. Vi har spillet sammen i mange år og leverer groovy og soulede versioner af alt fra Beatles til Stones, Clapton, Bob Marley og nogle nyere numre. Musikken passer perfekt til en hyggelig fredagsbar, hvor der gerne må være lidt mere gang i den eller til at sætte gang i firmafesten senere på aftenen. Kontakt mig gerne for et tilbud på band eller solo som musik til en firmafest. 

Tre gode grunde til at booke The Soulful Singer som musik til din firmafest

1. Når du booker The Soulful Singer, planlægger vi musikken til firmafesten i fælleskab:

For mig er ikke to arrangementer ens. Det gælder også for netop din eller jeres firmafest. Inden selve arrangementet tager vi således en snak om jeres ideer, ønsker og visioner omkring festens rammer, og hvordan musikken til firmafesten skal passes ind i disse. Ikke to arrangementer er ens - og i fælleskab finder vi den perfekte musik til netop jeres firmafest. 

2. Når du booker The Soulful Singer, får du stemningsfuld, håndspillet og unik musik 

Jeg er en "ægte" musiker med krop og sjæl. Hvad mener jeg med det? Der anvendes hverken backingtracks, autotune eller andet "uægte". 

3. Når du booker The Soulful Singer til din firmafest eller til et event, får du kvalitet. 

Jeg er konservatorieuddannet guitarist og sanger med mangeårig koncerterfaring og har optrædt på radio og tv. Jeg spiller ægte musik, der rører, bevæger og underholder, som ægte musik skal.