The Soulful Singer

Jesper Westergaard

Rosengade 14 B 2 tv.

6400 Sønderborg

Musik: Hør musikeksempler her

Eksempler på sange med vokal 

Sange i videoen:

1. How Deep Is Your Love - Bee Gees

2. Stand By Me - Ben E. King

 

3. What's Going on - Marvin Gaye

 

4. Michelle - Beatles

 

5. Let's Stay Together - Al Green

 

6. Cheek to Cheek - Louis Armstrong 

Eksempler på instrumentalnumre 

Sange i videoen:

1. Somewhere Over the Rainbow - Eget arr.

2. Brigas Nunca Mais - Eget arr.

3. Un Abrazo a Bonfa - Joao Gilbeto

Mit repertoire

Det er efterhånden 18 år siden, at jeg spillede min første offentlige koncert på et spillested. Med tiden er der kommet et utal af koncerter til – både med eget materiale og som sanger og guitarist med covers på programmet. Jeg har optrådt på hoteller, restauranter og spillesteder i ind- og udland, spillet til privat- og firmaarrangementer samt optrådt på radio og tv. Selvsagt er der i årenes løb kommet en del numre på repertoiret.

 

I dag har jeg over 100 sange på repertoiret. Og jeg vil selv mene, at jeg spænder virkelig bredt, hvad alsidigheden angår. Alligevel er mit repertoire præget af en forkærlighed for stærke melodier og udødelige sangskrivere, som jeg gør en dyd ud af at fortolke på en fængende, nærværende og personlig måde, uanset hvor og i hvilket sammenhæng jeg optræder.

 

Jeg holder af Louis Armstrong, Ella Fitzgerald og Billie Holiday lige så vel som Bob Dylan, Neil Young og The Beatles. Og selvom jeg ikke kan løbe fra at være en "white boy", så elsker jeg at interpretere 60ernes og 70ernes soulsangere, eksempelvis Marvin Gaye, Otis Redding eller Bill Withers. Taler vi instrumentalnumre på spansk guitar, så laver jeg mine egne arrangementer af klassikere fra den amerikanske sangskat såvel som klassisk og latinamerikansk musik. 

Spiller jeg så kun gamle sange, der er minimum 30 år gamle? Nej, absolut ikke. Jeg kan bare godt lide dem. Jeg har også nyere sange af eksempelvis John Legend eller Coldplay på repertoiret. Og bookes jeg som musikalsk indslag, laver jeg en unik version af lige netop den sang, du eller I holder allermest af.   

Du er altid velkommen til at kontakte mig vedrørende dit arrangement eller med et bestemt sangønske. Jeg ser frem til at høre fra dig. Kontakt mig lige her.