The Soulful Singer

Jesper Westergaard

Rosengade 14 B 2 tv.

6400 Sønderborg

God underholdning til bryllup

God musik taler til følelserne og sanserne og er med til at gøre en i forvejen sublim dag til en uforglemmelig oplevelse. På en dag i kærlighedens tegn, hvor der skabes minder for livet, er musikken med til at sætte prikken over I’et – og romantiske sange selvfølgelig et must. For mig er den gode musik hovedsagen og den perfekte oplevelse på jeres store dag i centrum.

 

Velkommen hos The Soulful Singer. Jeg har mangeårig erfaring med at levere soundtracket til romantiske, hyggelige og festlige anledninger. Jeg er konservatorieuddannet guitarist og sanger med mangeårig erfaring, blandt andet som solist til bryllupper i hele landet. I dette sammenhæng synger jeg netop den eller de sange, der betyder allermest for jer i en eksklusiv og personlig fortolkning, som fremføres med indlevelse og sjæl.

 

Fordi jeres store dag fortjener et unikt musikindslag. 

Solist til bryllup som får musikken til at gå op i en højere enhed

Uanset om vi taler et kirkeligt bryllup eller en borgerlig vielse, så er der tale om en uforglemmelig dag, hvor kærligheden og den romantiske stemning er i fokus. Sikkert har I en særlig sang, som I godt kunne tænke jer at høre på den store dag – en sang, som indfanger mindet på dagen og fortæller jeres helt personlige kærlighedshistorie.

 

Når jeg hyres som solist til et bryllup, synger jeg jeres sangønske i kirken, på rådhuset, til festen eller bryllupsreceptionen. Inden den store dag taler vi om jeres sangønske (eller ønsker), om arrangementet og hvordan musikken skal passes ind. På denne måde er I sikre på, at alt kommer til at gå op i en højere enhed.

 

Bryllupssanger i kirken 

Optræder jeg i kirken, kan det ske på forskellige måder. Jeg kan for eksempel spille jeres sang i løbet af ceremonien. Her står jeg typisk ved alteret, hvorfra jeg synger kirken op med en akustisk guitar. Kirkens flotte akustik skaber en ren gåsehud-stemning omkring jeres sangønske. Alternativt kan jeg også optræde udenfor kirken. Det sker selvfølgelig i jakkesæt og med en fremtoning, der passer til jeres store dag.

 

Sanger til borgerlig vielse

En borgerlig vielse kan sagtens være lige så romantisk som et kirkebryllup, og musikken er med til at gøre forskellen. Optræder jeg til en vielse, kan jeg eksempelvis spille foran rådhuset, når I kommer ud, eller mens I får et glas champagne efter ceremonien. Jeg spiller jeres sangønske og supplerer eventuelt med nogle sange fra mit repertoire, mens I skåler for den store dag med venner og familie.

 

Sådan udregnes prisen på solosang

Når jeg hyres til at synge en solosang til et bryllup udregnes prisen ud fra, hvor mange sange I ønsker, hvor meget tid jeg skal sætte af til transport, samt om der evt. er ventetid mellem sangene. Som udgangspunkt spiller jeg ét sangønske plus to sange fra mit repertoire, men har I andre ønsker, finder vi ud af det. I er altid velkommen til at tage kontakt til mig angående et uforpligtende tilbud. Jeg ser frem til at skabe en uforglemmelig stemning til jeres bryllup.

 

Kontakt mig her