The Soulful Singer

Jesper Westergaard

Rosengade 14 B 2 tv.

6400 Sønderborg

Bryllupssanger i kirken eller til festen

Bryllupsdagen er en af de vigtigste og måske den mest romantiske og festlige dag i livet. Uanset om der er tale om et kirkeligt bryllup, en vielse på rådhuset eller et musikalsk indslag til festen, så må der selvfølgelig ikke mangle stemningsfuld musik på dagen. Musikken taler til følelserne og forvandler de unikke øjeblikke til uforglemmelige minder, og især til et bryllup er det at høre sin yndlingssang fremført af en professionel sanger med til at sprede ekstra stjernestøv, som gør dagen ekstra speciel.

 

Optræden som bryllupssanger 

Når jeg optræder som bryllupssanger, foregår det typisk på den måde, at jeg er med under selve ceremonien i kirken og så spiller jeres sangønske efter aftale med præsten. Alternativt kan det også være som musikalsk indslag uden for rådhuset eller til receptionen eller festen. Uanset hvordan musikindslaget integreres, så skaber det en særlig stemning, som kun gør den store dag endnu mere uforglemmelig. I vælger sangen, og jeg laver en unik version, som kun fremføres til jeres bryllup.  

 

Solosanger til bryllup i kirken

For mig er musikken til jeres bryllup hovedsagen og jeres gode oplevelse i centrum. Jeg har stor erfaring med at optræde som solosanger i kirken samt som indslag på rådhuset eller til festen, hvor jeg akkompagnerer mig selv på akustisk guitar. Jeg elsker den gode akustik i kirken og kan synge denne op akustisk med netop jeres yndlingssang. Inden den store dag tager vi en snak om, hvordan jeres sang skal indgå i ceremonien, så alt kommer til at gå op i en højere enhed. 

Du er velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud. 

Kontakt mig her.